Trouwreportage

Jullie trouwdag
Een leuke maar vooral feestelijke dag waarin het draait om jullie. Samen zijn en er van genieten. Jullie wensen staan op deze dag centraal.

Core-Focus-Photography-Bruid-Bruidsfotografie-Bruidsreportage-Trouwen-Trouwreportage-Trouwfotografie-Bruidsfotograaf-Trouwfotograaf-21

Lekker jezelf zijn
Jullie geven je eigen invulling aan de dag zodat deze zo goed mogelijk bij jullie wensen aansluit en weerspiegelt wie jullie zijn. In mijn foto’s wil ik dat ook naar voren laten komen. Enthousiast, spontaan, maar vooral lekker informeel. Geen poses die op een presenteerblaadje worden aangereikt, maar doen waar jij je lekker bij voelt. Zolang wat je doet, aansluit bij wie je bent en je je op je gemak voelt, levert dit mooie foto’s op en dat zie je….. Geen dingen doen waar je je niet prettig bij voelt, maar gewoon lekker jezelf kunnen zijn en in een ongedwongen sfeer foto’s maken.

Alle momenten van de dag worden vastgelegd
Vanaf het opmaken van de bruid tot het feest ’s avonds. De foto’s vertellen het hele verhaal. Hoogtepunten en sfeerimpressie wisselen elkaar hierbij af. Het vertellen van een verhaal zit vaak in het vastleggen van de details. De parels in een ketting, de gesp op een trouwschoen een bloem in het boeket. Dit zijn allemaal zaken die het verhaal compleet maken en het verhaal van jullie dag vertellen. Klik hier voor een impressie.

Je kunt kiezen uit twee reportages:
Een halve dag: Hierbij kom ik het officiële gedeelte van de dag vastleggen. Het ophalen van de bruid en de ceremonie op het stadhuis of trouwlocatie, en indien gewenst een aantal foto’s op locatie.
Een hele dag: vanaf het opmaken van de bruid tot aan het feest ’s avonds. Op jullie trouwdag ben ik de hele dag aanwezig om al die leuke, emotionele en spontane momenten vast te leggen.

Core-Focus-Photography-Bruid-Bruidsfotografie-Bruidsreportage-Trouwen-Trouwreportage-Trouwfotografie-Bruidsfotograaf-Trouwfotograaf-25

Hoe ga ik te werk?
Tijdens een geheel vrijblijvende eerste kennismaking met jullie hebben we gesprek om te kijken of het van beide kanten klikt en om door te spreken wat jullie wensen zijn en wat jullie graag willen.

Op de dag zelf ben ik onopvallend aanwezig en leg ik alle relevante momenten vast zonder hinderlijk in de weg te lopen. Wellicht overbodig om te noemen, maar ik werk alleen met professionele apparatuur en gebruik op de dag twee camera’s. Hiermee kan ik snel overzichtsfoto’s met close-ups afwisselen maar heb ik ook een back-up camera bij de hand.
Na afloop zal ik de foto’s gaan verwerken. Bepaalde foto’s zullen in zwart/wit, sepia of deels kleur beter uitkomen. Deze bewerkte foto’s lever ik naast de originele foto’s mee op de DVD. Ik ben niet iemand die helemaal los gaat in Photoshop en zich uitleeft in allerlei toeters en bellen. Ik bewerk bij voorkeur mijn foto’s niet of enkel daar waar nodig.

Wanneer kun je de foto’s verwachten?
Twee tot drie weken na jullie trouwdag heb ik al jullie foto’s verwerkt en krijg je een complete set foto’s van jullie trouwdag aangeleverd op DVD. Deze set vertelt het verhaal van jullie dag en bevat alle hoogtepunten en meer. Met de DVD kunnen jullie vervolgens zelf afdrukken laten maken. Mocht je daarentegen graag de foto’s in een album willen hebben, dan kan ik dat uiteraard ook voor jullie verzorgen. De mogelijkheden en kosten hiervoor bespreek ik graag met jullie in het kennismakingsgesprek. De kosten hiervan hangen af van het album dat jullie willen hebben en de hoeveelheid pagina’s in het album.

Core-Focus-Photography-Bruid-Bruidsfotografie-Bruidsreportage-Trouwen-Trouwreportage-Trouwfotografie-Bruidsfotograaf-Trouwfotograaf-15

Kosten?
Wat ik zelf erg belangrijk vind is dat er buiten hetgeen we besproken hebben, geen verborgen kosten zijn.

Een reportage van de hele dag kost bij mij € 1295.
Voor een halve dag vraag ik € 895.
De genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Ik werk door heel Nederland. Binnen een straal van 30 km rond Zoetermeer reken ik geen reiskosten. Daarbuiten reken ik € 0,35 per gereden kilometer.

Voor reportages in het buitenland maak ik een maatwerkofferte.

Neem contact op voor meer informatie.