Over Ons

2015 Contact (1 of 1)-3Linda van der Toorn

Vanaf het eerste moment dat ik als kind de camera van mijn vader heb ontdekt, heeft fotografie me geboeid. Deze jeugdliefde is inmiddels uitgegroeid tot een passie waar ik graag mijn tijd en enthousiasme in steek. Ik ben geïnteresseerd in allerlei takken van fotografie, maar heb besloten om mij te richten op fotoshoots, concertfotografie en trouwreportages. Ik heb daarbij gemerkt dat ik makkelijk contact leg met kinderen en met eenzelfde energienivo een fotoshoot in kan gaan. Dat zorgt weliswaar voor de nodige humor, maar levert bijzonder leuke en spontane foto’s op.

Een paar jaar geleden ontdekte ik hoe ik mijn passie voor fotografie kon combineren met mijn liefde voor muziek. Sindsdien heb ik al vele (theater)concerten met succes gefotografeerd. Diverse foto’s zijn inmiddels gebruikt voor marketingdoeleinden, internetsites en programmaboekjes. Veelal door de producenten van voorstellingen, maar ook door de performers zelf en dat is iets waar ik trots op ben.

 

2015 Contact (1 of 1)Wouter van der Toorn

In eerste instantie ben ik begonnen als assistent fotograaf. Ik was verantwoordelijk voor de apparatuur en zorgde ervoor dat alle spullen daar kwamen waar ze nodig waren. Tijdens dit proces besefte ik dat fotografie mij prikkelde en dat ik ideeën had bij wat ik ik met een bepaalde fotoshoot zou willen doen. Zo gezegd, zo gedaan…. Ik heb de workshops gevolgd en ben hard aan de slag gegaan met het mezelf eigen maken van verschillende technieken. Ik zocht steeds meer informatie over onderwerpen die mij interesseerden en heb mij inmiddels ontwikkeld tot fotograaf. Ik kan met trots zeggen dat ik ideeën voor fotoshoots uitwerk en mijn kennis op een creatieve manier toe kan passen in het maken van mooie foto’s.

Trouwreportages
Het daadwerkelijk zien van mensen is iets wat wij ook graag in onze trouwreportages terug laten komen. Met het maken van spontane foto’s leggen wij de sfeer van de dag vast. Lekker informeel jezelf kunnen zijn op zo’n dag is iets wat ik me van mijn eigen trouwdag nog goed kan herinneren. Juist die momenten vastleggen waaruit de spanning, emotie en ontlading blijken, vormen tezamen een mooi sfeerbeeld van zo’n belangrijke dag. Een geposeerde glimlach of een spontane lach maken een wereld van verschil in het uiterlijk van de foto. En dat zie je….

Fotoshoots
In onze fotoshoots gaan wij er helemaal voor om de beste versie van jou vast te leggen. Zonder veel toeters en bellen jou op je mooist vastleggen is voor mij een plezier en dat doe ik dan ook graag. Een fotoshoot in onze studio of op locatie, het maakt voor mij geen verschil. Je moet met een goed gevoel een fotoshoot kunnen doen en deze met een goed gevoel en (veel) mooie foto’s kunnen afsluiten. Dat is ons doel.

Concertfotografie
Een punt wat ons boeit in foto’s is het zien van de persoon voor de lens. Het zoeken naar het moment waarop een performer één wordt met hetgeen waar hij mee bezig is. Een foto waar je naar kijkt en die emotie oproept, dat vind ik gaaf! Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk mijn concertfoto’s en je zult zien wat ik bedoel.

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.