Fotoshoots

Core Focus Photography biedt professionele fotoshoots aan in onze studio of op locatie. Wij beschikken over een professionele fotostudio aan huis. De studio is ruim en gezellig ingericht waardoor er een ontspannen sfeer heerst. Doordat er geen aparte studioruimte hoeft te worden gehuurd, zijn onze kosten lager en kunnen we de fotoshoot tegen een scherp tarief aanbieden. Core Focus Photography beschikt over professionele studioapparatuur waardoor er geen concessies worden gedaan op de kwaliteit van de foto’s.

2015 Web (1 of 1)-7Wij bieden verschillende typen fotoshoots aan met verschillende mogelijkheden en prijzen. De fotoshoots kunnen zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten worden uitgevoerd. Klik op een van de onderstaande fotoshoots voor meer informatie:

Basis fotoshoot
Glamour fotoshoot
Social Media fotoshoot
Zwangerschaps-fotoshoot
Kids fotoshoot
Fotoshoot op locatie**

Bij elke fotoshoot is standaard een aantal foto’s inbegrepen die je digitaal krijgt via een download of op CD. Deze foto’s kun je zelf uitkiezen. Het is altijd mogelijk om tegen een meerprijs foto’s bij te bestellen. Alle foto’s die je uitkiest, krijg je digitaal in hoge resolutie aangeleverd. Ook krijg je de door jou gekozen foto’s in een kleiner formaat aangeleverd met daarin ons copyright logo welke je op Social Media sites kunt plaatsen. Enkel de foto’s met het copyright mogen gebruikt worden voor Social Media sites. De Social Media fotoshoot is hierop een uitzondering. Bij deze fotoshoot mag je de aangeleverde foto’s zonder copyright logo gebruiken op Social Media sites. 2015 Web (1 of 1)-8

Een foto komt natuurlijk het beste tot zijn recht als je er een mooie afdruk van laat maken. Core Focus Photography werkt samen met een professionele afdrukstudio waardoor wij de mogelijkheid kunnen bieden om afdrukken van zeer hoge kwaliteit te verzorgen. Je kunt kiezen uit diverse soorten papier of canvas. Ook kun je kiezen uit verschillende formaten met een maximale breedte van 1 meter. De prijzen hangen af van het materiaal waarop de foto wordt afgedrukt en het formaat. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Core Focus Photography.

*Max. 4 Volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen (tot 12 jaar). Een groter gezin? Neem contact op met Core Focus Photography en informeer naar de mogelijkheden.
** Prijs Exclusief reiskosten a 0,25 / km. Binnen een straal van 30 km rond Zoetermeer worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Voor overige opdrachten wordt een uurtarief van 150 euro/uur gehanteerd. Voor verenigingen hanteren wij afwijkende tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Voor organisaties geldt dat alle genoemde prijzen exclusief BTW zijn.