2018 Abunai Photoshoot Speeddate

Abunai Photoshoot Speeddate

150 mini fotoshoots in 90 minuten.

Afgelopen Abunai hebben we een nieuw evenement georganiseerd: een Photoshoot Speeddate. Speeddaten maar dan met als doel heel veel kleine fotoshoots. In totaal namen 15 modellen en 5 fotografen deel aan de speeddate. Zij hebben in 5 verschillende sets korte fotoshoots gedaan. Het event begon met een korte introductie en uitleg waarna de fotoshoots van start gingen. Onze timekeeper Anouk hield de tijd nauwlettend in de gaten. Iedere fotograaf had 2,5 minuut de tijd voor de mini shoot. Op het moment dat Anouk de bel luidde was het tijd om te wisselen. Na 3 modellen te hebben gefotografeerd moest er snel gewisseld worden van set. Na 5 sets werd het tempo opgevoerd naar 1 minuut per fotoshoot. Afzien!! Maar wel met resultaat 🙂 Na anderhalf uur en 150 fotoshoots later was iedereen moe maar voldaan. Kortom een zeer geslaagde middag.

Anouk, dank voor je “tijd” ! 😉

Op deze pagina vind je wat foto’s die we hebben genaakt gedurende de workshop om een leuk overzicht te geven van de diverse fotoshoots.
Modellen en fotografen, klik hier voor de e-mailadressen.

   

Wat was het een gekkenhuis afgelopen jaar, maar op een goede manier…. Het heeft daarom even geduurd voordat we aan de foto’s toekwamen, maar hierbij de foto’s die door Wouter zijn gemaakt op de fotoshoot speeddate op Abunai 2018 nadat hij het stokje had overgenomen van Giuseppe. Enjoy!