Photographer vs. Model workshop op Animecon 2016

30 april 2016

Op vrijdag 10 juni zal Core Focus Photography een workshop Photographer vs. Model verzorgen op Animecon 2016. De workshop begint om 16.00 uur en richt zich op zowel de fotograaf als het model.

Tijdens een 1 uur durende workshop starten we met een aantal basisprincipes die voor elke fotograaf van belang zijn, zoals witbalans, ISO, diafragma en sluitertijd. Met deze tools in je rugzak laten we je zien hoe je bij het maken van foto’s met een (Cosplay) model, het beste uit je fotoshoot kan halen. Niet alleen kijken we hierbij vanuit de fotograaf, maar we zullen ook kijken de positie vanuit het model. Wat kan jij als model doen om het meeste uit een fotoshoot te halen? Hoe haal je als fotograaf het beste uit je model naar boven? En wat moet je als model doen om het meeste uit een fotoshoot te halen? Wat zijn de do’s en don’ts en waar kan je nog meer rekening mee houden. Deze workshop is bedoeld voor zowel fotografen als modellen en laat zien wat je moet doen om een fotoshoot tot een succes te maken. Tijdens de workshop zullen er tal van voorbeelden worden gegeven en zullen diverse voorbeelden tijdens een live fotoshoot worden gedemonstreerd.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs en doe mee!

By Linda